RIEZS.NL website ontwikkeling

WIL JIJ OOK JE EIGEN

WEBSITE?

“Dat ga ik even Googelen”


Als we tegenwoordig iets zoeken of nodig hebben is Google, oftewel het Wereld-Wijde-Web, vaak het eerste dat we raadplegen en waar we onze keuzes of beslissingen op baseren.

Dus als jij een bedrijf hebt, zelfstandig werkt, ZZP’er bent of een andere reden hebt om op het web zichtbaar te zijn, wordt het tijd voor een (vernieuwde) website.

Jouw site is uniek!


Ik ontwerp en ontwikkel websites die perfect werken op elk apparaat en schermgrootte, die aan jouw behoefte en wensen voldoet en standaard bij alle zoekmachines wordt aangemeld zodat je ook goed vindbaar bent tussen al die andere sites!


Ik werk niet met standaard sjablonen maar ontwerp, samen met jou, vanaf scratch een site die bij jou of jouw bedrijf past.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw nieuwe site.vraag vrijblijvend een offerte aan

Je website online

Je eigen website online hebben kost minder dan je waarschijnlijk denkt. Want al vanaf € 11,00 per jaar heb je je eigennaam.nl, je ik@eigennaam.nl mailadres en wordt je website (met SSL beveiliging) op het internet gehost door Strato*.


Maar naast het instap abonnement bied ik (via Strato) ook diverse uitbreidingen voor proffesionele websites. Zoals bijvoorbeeld ‘rankingCoach’ voor de beste zoekmachine optimalisatie, top ranking bij Google, SEO analyse van je website etc. Je kan ook een professionele WebShop in je site laten integreren, inclusief iDEAL en PayPal afrekenen en Google analytics.


En ik kan ook je bestaande (te dure) abonnement bij je huidige provider voor je verhuizen naar Strato, de Europese provider waar ik alle websites onderbreng.Uurtarief € 65,00 Prijzen zijn exclusief 21% btw.


*Strato datacenters voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden, zijn ISO 27001 gecertificeerd en bevinden zich alleen in Europa. Daarnaast zijn ze partner in de Green Web Foundation waardoor jouw website groen wordt gehost.neem vrijblijvend contact op

Welkom op onze website waar wij uitsluitend gebruik maken van geanonimiseerde analylse cookies voor het bijhouden van bezoekersstatistieken.

OK

WERK

Pinkfrogvastgoed

Gert Hekma - Queer text on sex

Els Timmerman beeldend kunstenaar

Jesse Asselman painting - performing

Jesse Asselman painting - performing

Spanjer en van Twist

Erwin Venema photography - art

Jacob Israel de Haan

Jacob Israel de Haan

website in ontwikkeling, online eind 2023

J Cora Koning - tuinontwerp(https://www.corakoning.nl?target)

Cora Koning tuinontwerp, fotografie, kaarten

Café Stevens Amsterdam

De Wallenwinkel Amsterdam

De Trut queer fonds & feest Amsterdam

Peter van Straaten tekenaar/cartoonist

Koekje uit Amsterdam

Sanne Pols - LGBTOUR_Amsterdam

Niek Oskam Coaching

BAAUW interieurarchitect

Michael Nunes music

GRONT - website in ontwikeling, online 2023